Přednáška Mgr. Libora Votočka - Přídatné látky neboli "éčka" v potravinách
Srdečně Vás zveme na druhou přednášku z třídenního přednáškového cyklu Mgr. Libora Votočka, absolventa MFF UK v Praze a odborníka v oblasti prevence.
Téma: Přídatné látky neboli "éčka" v potravinách
Jaké potraviny kupujete nejčastěji? Jsou to výrobky, polotovary nebo suroviny? Konzumujete rádi sladkosti? Kupujete si oplatky, sušenky, chipsy - bonbóny, zákusky nebo zmrzlinu? Snídáte rádi uzeninu, bílý chléb s máslem a džemem nebo kávu a oplatek? A co slazené mléčné výrobky? Máte rádi masové konzervy, paštiky, různé dresinky, kečup nebo tatarku? A co limonády, sirupy, nápoje v prášku nebo cukrářské ozdoby? Pokud pravidelně kupujete tyto výrobky ... a mnohé další, potom je tato přednáška určena právě vám. ... Může Vám totiž ušetřit nejen spoustu (zbytečného) trápení, ale také spoustu času a peněz.
Místo konání: Přednášková místnost v domově pro seniory, Kabelíkova ulice 14a, Přerov
Začátek v 18:00 hodin